Jouw perfecte e-bike

Gazelle heeft een ruim assortiment aan e-bikes, zo is er altijd een e-bike die bij je past. Bekijk ze allemaal en vind jouw perfecte e-bike!

Koninklijke Gazelle

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. De fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al ruim 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Gazelle in Coronatijd

Ook in deze bijzondere tijd is Gazelle er voor je. Wij doen er samen met onze fietsenwinkels en partners alles aan zodat jij kunt blijven fietsen! Uiteraard met de gepaste veiligheidsmaatregelen, want de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. We houden je graag op de hoogte.

Lees Gazelle Corona-update

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies nodig? Kom naar één van onze vier Experience Centers. Je kunt een afspraak maken bij alle locaties en dan staat er 45 minuten iemand voor je klaar. Deze adviseur beantwoordt al je vragen over bijvoorbeeld de ideale framemaat of welke e-bike motor bij je past. 

Plan je fietsadvies

Koninklijke Gazelle - Je blijft fietsen

Meer dan 125 jaar kwaliteit

Wij zijn Koninklijke Gazelle en wij maken sinds 1892 kwaliteitsfietsen. 250.000 per jaar. Dit doen wij met focus op innovatie en vol passie.

Lees ons verhaal

Koninklijke Gazelle - Je blijft fietsen

Gazelle zakelijk

Wij helpen je bij mobiliteitsvraagstukken.

We kunnen fietsen verzorgen voor de verhuur, bedrijfsfietsen óf leasefietsen voor medewerkers. Benieuwd welke voordelen jouw bedrijf kan ervaren? Bekijk onze zakelijke producten of vraag direct meer informatie aan over Gazelle zakelijk.

Lees meer over Gazelle zakelijk

#goedbezigfietser

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.