Test je schoolfiets bij Gazelle

Meld je aan en ontvang een Bluetooth speaker

Bekijk data en meld je aan

De Ultimate-S line

Configureer jouw Ultimate S-line met de Gazelle configurator. De Gazelle Ultimate is een lichtgewicht fiets zodat jij soepel en stabiel rijdt. Stel jouw fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Kies ondere andere uit unieke kleuren, speciale handvatten en zadels. Bestel de Ultimate S-line online en ontvang 1 jaar gratis pechhulp.

Gratis: 1 jaar gratis Pechhulp van FietsNED

Wanneer je nu je nieuwe Gazelle-fiets direct online koopt, krijg je van Gazelle één jaar gratis Pechhulp Service Onderweg van FietsNED cadeau! 

Pechhulp Service Onderweg
Pech onderweg met je fiets kan gebeuren. Dankzij Pechhulp van FietsNED kom je altijd thuis. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende e-bike specialisten. Heb je onderweg pech met je fiets? Bel dan de FietsNED-servicelijn of meld het via de FietsNED-app. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Eén van de FietsNED-monteurs komt dan naar je toe om je fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer door kunt fietsen.

Gazelle. Zodat je blijft fietsen

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Of je nu zoekt naar een e-bike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij hebben de ideale fiets voor jou. Van e-bikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Wij zijn Gazelle en wij maken kwaliteitsfietsen. 250.000 per jaar. En dit doen wij vol passie, vol overgave.

Elektrische fietsen

Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.