Elektrische fietsen

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.

Wil je weten waar je op moet en kan letten bij de aanschaf van een fiets? Bekijk dan het stappenplan, dat je meeneemt in de wereld van de elektrische fiets. Of bekijk hieronder een aantal van onze elektrische fietsen.

€ 3.199
Maandelijks vanaf € 76,43
€ 2.999
Maandelijks vanaf € 71,39
€ 2.199
Maandelijks vanaf € 52,63
€ 2.299
Maandelijks vanaf € 55,01
€ 2.799
Maandelijks vanaf € 66,91
€ 3.199
Maandelijks vanaf € 76,15

Alles wat je moet weten voordat je een elektrische fiets koopt

Met het weer – en vooral de wind – kan het soms fijn zijn om wat extra fietsondersteuning te hebben. Dat geldt ook als je een lange afstand wilt fietsen of als zelf trappen lastiger gaat. Dan is een elektrische fiets een prima oplossing: optimaal fietsplezier met minimale inspanning en maximale ondersteuning. Maar zelfs als je niet per se extra ondersteuning nodig hebt, kan een elektrische fiets een goede keuze zijn. Elektrisch fietsen maakt onderweg zijn een beetje makkelijker en nog veel leuker!

Het kiezen van de ideale elektrische fiets, of e-bike, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is lastig om te kiezen omdat er zoveel modellen zijn. Met of zonder loophulp (Walk Assist), motor voor of achter, gewone of krachtige motor – wat past het beste bij jou? Je wilt natuurlijk zeker van je zaak zijn voordat je tot aanschaf overgaat. Aan een elektrische fiets hangt immers een behoorlijk prijskaartje, het is een dure aanschaf. Maar hoe kom je erachter welke elektrische fiets past bij jouw wensen en eisen? 

Een goede elektrische fiets op maat

Een e-bike is praktisch, gemakkelijk en vormt een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Je gebruikt hem zoals een gewone fiets, maar de motor geeft je tijdens het fietsen een comfortabel steuntje in de rug. 

Een elektrische damesfiets voor jouw lifestyle

Zoek je een elektrische fiets voor dames? De moderne e-bikes voor dames zijn toegesneden op elke denkbare levensstijl. Met onze elektrische mamafietsen breng je moeiteloos twee kinderen naar de crèche of naar school. De elektrische transportfietsen hebben een stoere look en een handige voordrager voor een krat of mand. Wist je trouwens dat een e-bike met lage instap ook heel geschikt is voor heren?

Stoer en stijlvol: de elektrische herenfiets

De tijd dat je bij een e-bike voor heren nog vooral aan een seniorenfiets moest denken, is nu definitief voorbij. Dat bewijst de stoere e-bike van vandaag. Kies voor een snelle elektrische fiets voor sportieve avonturen, zoals een speed pedelec of trotseer de stadse jungle op een robuuste transportfiets. Al onze e-bikes van tegenwoordig voldoen volledig aan alle eisen van het moderne leven.

De voordelen van een lichtgewicht elektrische fiets

Wil jij razendsnel de brug op kunnen of smalle steegjes kruisen? Kies dan voor een lichtgewicht e-bike. Deze sportieve e-bike heeft een lichtgewicht frame dat het extra gewicht van de motor compenseert. Geniet altijd en overal van een maximum aan comfort en wendbaarheid.

Elektrische fiets van Gazelle komt als winnaar uit test e-bikes

Gazelle kwam als beste e-bike naar voren uit de Telegraaf Fietstest 2017. Ook ANWB Kampioen rekent Gazelle tot de beste e-bikes van Nederland. In de test van mei 2017 worden ze speciaal aanbevolen voor dagelijkse fietstochten door weer en wind. De comfortabele e-bikes van Gazelle hebben een gesloten kettingkast, waardoor ze perfect zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. E-bikes vergelijken en zoeken doe je eenvoudig online. Kies jouw favoriete e-bike voor dames of heren via het keuzemenu op onze website.

Elektrische fiets van Gazelle komt als winnaar uit test e-bikes

Een e-bike is een investering in je gezondheid en dagelijks comfort. Hoe wil jij een e-bike kopen? Bij Gazelle bepaal je dat helemaal zelf. Je kunt het bedrag in één keer betalen, maar je kunt ook kiezen voor een e-bike op afbetaling. In dat geval betaal je een vast bedrag per maand. Wil je zo min mogelijk omkijken hebben naar je nieuwe Gazelle? Dan is een elektrische fiets leasen een goede optie. Je fiets wordt dan door ons verzekerd, onderhouden en gerepareerd. Zelfs bij pech sta je er nooit meer alleen voor. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden online van ons Finance & Lease plan!

Maak een proefrit op een elektrische fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type elektrische fiets dat geschikt is voor jouw situatie? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle elektrische fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar het gemak en de invloed van trapondersteuning.

Machen Sie eine Probefahrt