Elektrische fietsen

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment elektrische fietsen, je kiest eenvoudig de beste elektrische fiets voor jouw situatie. Wil je weten waar je op moet en kan letten bij de aanschaf van een fiets? Bekijk dan het stappenplan, dat je meeneemt in de wereld van de elektrische fiets.

Hulp bij elektrische fiets kopen

Toon filter
Filters Wis filter
Model
Prijs
Maandelijkse prijs
Versnellingen
Gewicht

Geen modellen gevonden {{ totalAmountOfItems }} modellen gevonden (van {{ totalAmountWithoutFiler }}) Wis filter

Nieuw: Lease je fiets

Zorgeloos fietsen voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Lees er alles over
Vrouw loopt door winkelstraat met Orange C7+ HF

Maak een proefrit op een elektrische fiets

Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type elektrische fiets dat geschikt is voor jouw situatie? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle elektrische fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar het gemak en de invloed van trapondersteuning.

Bezoek het Gazelle Experience Center