Anti-diefstal service verlengen

Geniet nog een jaar extra van de anti-diefstal service bij de Gazelle connect fiets. Wij verlengen het data abonnement dat bij je fiets hoort gratis met nog een jaar. Hierdoor blijft je fiets verbonden met het internet, dat maakt het mogelijk hem op te sporen in geval van een diefstal.

Verleng je Gazelle connect opsporingsdienst

De ANWB maakt het mogelijk om eenmalig de Gazelle connect opsporingsdienst kosteloos te gebruiken. Hierdoor wordt je fiets opgespoord en teruggebracht in het geval van diefstal. Samen maken we het zo mogelijk dat je nog een jaar onbezorgd je fiets overal kunt parkeren.

Let op: dit is uitsluitend een verlenging van de anti-diefstal service, en deze biedt alleen dekking voor diefstal van de gehele fiets. Heb je liever een volledige (anti-diefstal) fietsverzekering? Klik hier voor de ANWB fietsverzekeringen.

Verleng hier de anti diefstal service
Verleng je Gazelle connect opsporingsdienst

Voorwaarden van de ANWB opsporingsdienst

  • De service heeft een looptijd van 1 jaar. De service start op de datum van de originele polis startdatum. Bijvoorbeeld: heb je een polis met de begin datum 01-03 2018. Dan start de verlenging op 01-03-2022 en eindigt deze op 28-02-2023.
  • Dit aanbod is geldig tot 14 dagen na de ingangsdatum van je originele polis. Begint je polis op 01-03-2018 dan kun je je uiterlijk tot 14-03-2022 aanmelden om gebruik te maken van dit aanbod. 
  • Ligt de startdatum van je polis in februari 2018, dan kun je gebruik maken van deze aanbieding tot en met 14 maart 2022. 
  • Wordt de fiets na diefstal niet teruggevonden dan ontvang je eenmalig een nieuwe fiets, hierna dien je de fiets opnieuw te verzekeren.
  • De service biedt alleen dekking voor diefstal van de gehele fiets. Eventuele schade ontstaan door diefstal wordt niet vergoed.
  • Het polisnummer van je huidige verzekering blijft hetzelfde, je ontvangt geen nieuwe polis van de ANWB.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik mijn polisnummer?

Het polisnummer staat vermeld op het originele polisblad van de ANWB.

Waar vind ik mijn framenummer?

Je vindt de sticker de bij de trapas of op de onderbuis van je fiets op de witte sticker met streepjescode.