Elektrische fietsen voor dames

Op zoek naar een elektrische damesfiets? Onze moderne e-bikes voor dames zijn toegesneden op elke denkbare levensstijl.

Zo breng je met onze elektrische elektrische moederfietsen moeiteloos twee kinderen naar de crèche of naar school. Ga voor een stoere elektrische transportfiets met een handige voordrager voor een krat of mand. Of heb je liever een dames e-bike met middenmotor? Wist je trouwens dat een e-bike met lage instap ook heel geschikt is voor mannen?

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Test jouw favoriete e-bike voor dames

  E-bikes zijn sinds de introductie van de middenmotor een stuk populairder geworden. En da’s niet gek. De elektrische damesfietsen waarbij de motor zich in het midden bevindt, worden door veel mensen als mooier beschouwd. Daarnaast is het fietsgemak een veelgehoord argument voor de fiets met middenmotor. Het gewicht wordt perfect verdeeld, waardoor de fiets stabieler aanvoelt tijdens het fietsen. Om erachter te komen hoe dat voelt, raden we je vooral aan een testrit te maken. Elektrische damesfietsen met middenmotor kun je testen bij Gazelle-winkels of in een van onze Experience Centers.

  Sportieve elektrische damesfiets

  Elektrische fietsen voor dames niet mooi? Nou, daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen. Tegenwoordig zien de e-bikes voor dames van Gazelle er net zo sportief en stijlvol uit als ‘normale’ fietsen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Ultimate. Da’s een strakke sportfiets, ideaal voor woon-werkverkeer. Als je kiest voor de Speed Pedelec-variant kun je snelheden bereiken van 45 kilometer per uur. Pas dus wel goed op!

  Lichte e-bike voor dames met 7 versnellingen

  Op die krachtige motor na verschilt een dames e-bike eigenlijk niet zoveel van andere damesfietsen. Ook als je voor de extra power van een elektrische fiets kiest, kan het verstandig zijn om te kiezen voor versnellingen. Zo kom je die hoge brug toch net even makkelijker over.

  Ook fijn om te weten is dat de meeste van onze elektrische damesfietsen voorzien zijn van de ‘standaard’ 28 inch-wielmaat. Mocht je een keer toe zijn aan nieuwe banden, kun je dus overal terecht. Wel zo handig.

  Elektrische damesfiets kopen? Dat is online zo gepiept.

  Helemaal overtuigd van de voordelen van een e-bike voor dames? Op onze website vind je heel gemakkelijk de elektrische damesfiets die bij je past. Pas hem aan naar wens, bestel ‘m en hij staat binnen de kortste keren bij een door jou geselecteerde Gazelle-fietsenmaker. Er zijn meer dan 750 Gazelle-winkels, dus ophalen kan altijd in de buurt. En natuurlijk kun je er ook altijd langs voor een servicebeurt of een advies.