Elektrische fietsen voor dames

De elektrische damesfietsen van Gazelle zijn met hun lage instap, moderne design en comfortabele zit geschikt voor iedere levensstijl. Dankzij het lage frame, zien we de fiets trouwens ook steeds vaker terug bij de heren. Al onze fietsen worden ontworpen volgens de laatste trends. Hierdoor vind je altijd een lichte, kwalitatieve en comfortabele damesfiets die aansluit op jouw wensen. Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste fiets? Maak dan gebruik van onze Fiets Keuzehulp of kom langs in één van onze Experience Centers.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  De aanschaf van jouw elektrische damesfiets

  Wij begrijpen dat er bij het uitkiezen van een e-bike een hoop vragen op je afkomen. Wil je bijvoorbeeld een fiets met een lage instap of met een midden frame? En, kies je voor een voorwielmotor of voor een middenmotor? Online vind je alle informatie die je nodig hebt en als je liever persoonlijk wordt geholpen, ben je natuurlijk ook altijd welkom in onze Experience Centers.

  Waar rekening mee te houden bij de aanschaf van jouw nieuwe elektrische damesfiets?

  Sinds de komst van de elektrische fiets zijn wij bij Gazelle onze dames e-bikes continu aan het innoveren. Hierdoor zit er altijd een fiets tussen die past bij jouw wensen. Een groter aanbod betekent ook dat de keuzemogelijkheden gevarieerder zijn. Houd bij de keuze van jouw nieuwe dames e-bike onder andere rekening met de framemaat, de actieradius en de hoeveelheid trapondersteuning die je wilt krijgen van de motor. Ga jij voor optimaal fietsgemak? Kies dan voor een elektrische damesfiets met wel 7 versnellingen, zo is voortaan geen heuvel meer te zwaar.


  Naast fietsgemak telt natuurlijk ook het design van de fiets. Daarom bieden wij zowel stoere, sportieve, als moderne elektrische damesfietsen aan in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en rood. Ontdek de Ultimate, da’s een strakke sportfiets, ideaal voor woon-werkverkeer. Of kies voor de Orange, de perfecte e-bike voor zowel je dagelijkse rit als een mooie tocht door heuvelachtig terrein.

  Het comfort van een elektrische damesfiets

  Bij de elektrische damesfietsen is het frame laag of in het midden van de fiets geplaatst. Dit maakt het op- en afstappen heel eenvoudig. Verder zie je steeds vaker dat de motor in het midden van de fiets wordt geplaatst. Dit is niet alleen om het model te voorzien van een modern jasje, maar zorgt ook voor stabiliteit tijdens het fietsen. Doordat het gewicht van de fiets zo beter wordt verdeeld, is de fiets ook tijdens stilstand een stuk handzamer.

  Test jouw favoriete dames e-bike

  Bij Gazelle testen wij onze fietsen veelvuldig onder verschillende omstandigheden, waardoor je bent gegarandeerd van een veilige fiets met jarenlang fietsplezier. We raden je aan om ook zelf een testrit te maken met jouw nieuwe dames e-bike. Al onze fietsen kun je namelijk testen bij onze Experience Centers of kom langs in één van onze Gazelle winkels bij jou in de buurt.

  Elektrische damesfiets kopen

  Overtuigd van de voordelen van een e-bike voor dames? Op onze website vind je heel gemakkelijk de elektrische damesfiets die bij jou past. Pas hem aan naar wens, bestel ‘m en de fiets staat binnen de kortste keren bij een door jou geselecteerde Gazelle-fietsenmaker. Er zijn meer dan 750 Gazelle-winkels, dus ophalen kan altijd bij jou in de buurt.

  Meer fietsadvies over: