Elektrische trekkingfiets

Een elektrische trekkingfiets, de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten. Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken deze elektrische toerfietsen tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of verre fietsvakantie. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, pas je eenvoudig jouw fietscomfort aan. Geen afstand is te ver voor deze sportieve trekking e-bikes! 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Elektrische trekkingfiets kopen?

  Onze trekking e-bikes zijn comfortabel, sportief én betrouwbaar. Je wilt natuurlijk niet halverwege je fietstocht stil komen te staan. Daarom zijn onze elektrische trekkingfietsen gemaakt van hoog kwaliteitsmateriaal. Zo zijn deze e-bikes bijvoorbeeld uitgerust met een veilige en krachtige Bosch middenmotor. De middenmotor zit in de trapas waardoor je een natuurlijke ondersteuning krijgt vanuit de pedalen. Hierdoor fiets je lachend tegen de wind in en wordt bergop fietsen een ‘piece of cake’. 

  Sportieve trekkingfietsen van Gazelle

  Denk je dat elektrisch fietsen voor luie mensen is? Dan heb je het mis! Juist voor alle sportievelingen hebben wij de modernste elektrische trekkingfietsen. Zo is de Ultimate T10 HMB een dynamische elektrische toerfiets waarmee je avontuurlijke tochten af kunt leggen. De trekking e-bikes beschikken over een sterke accu en zijn speciaal ontworpen voor lange afstanden. Ze zijn stabiel, veilig en er is ruimte voor al je bagage. Het uitstippelen van de route voor je volgende fietsvakantie kan dus beginnen! 

  Proefrijden op een elektrische trekkingfiets?

  Ben je benieuwd geworden naar onze elektrische trekkingfietsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs bij één van onze Experience Centers of breng een bezoekje aan een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Hier krijg je persoonlijk advies van onze experts en kun je een proefrit maken op één van onze Trekking e-bikes. Wie weet ga je dan binnenkort op een onvergetelijke fietsvakantie op de fiets van je dromen!