Orange C7+ HMB 26"

Nieuw
Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Ga voor stabiliteit en comfort met de Orange C7+ HMB 26”. Gemakkelijk even naar de stad voor een boodschap of een fijne rit door de natuur? Je komt overal!

mallard blue
Vanaf€ 2.899,00
Gazelle Orange is beschikbaar in 7 uitvoeringen

Stabiele allemansvriend

alt

Stabiel frame met lage instap en 26" wielen

alt

Vering in de voorvork en zadelpen

alt

Hydraulische remmen voor doseerbare remkracht

alt

Achterdrager met handig MIK-systeem

  • Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue detail
  • Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue detail
  • Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue detail
  • Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue detail

Krijg een volledig beeld van de Orange C7+ HMB 26"

Een zithouding met overzicht, een degelijk hydraulisch remsysteem, slijtvaste handvatten met veel grip én bovendien nog gemakkelijker op- en afstappen dankzij de kleinere 26 inch wielen – in alles is de Orange C7+ HMB 26” betrouwbaar. In combinatie met de solide Bosch Active Line Plus middenmotor, zeven versnellingen, verende onderdelen en traploos verstelbare stuurpen is de fiets multifunctioneel. Een stabiele allemansvriend die je overal mee naartoe neemt.

Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue
mallard blue

Bevestig eenvoudig je tas of mand

Wil je een fietstas op de achterdrager? Of een mand achterop? Dan zit je gebakken met de Orange C7+ HMB 26". De achterdrager is namelijk voorzien van het MIK-systeem. Eenvoudig bevestig je een accessoire. En even snel klik je de accessoire er weer af. Zo nodig kun je dus in een handomdraai wisselen tussen diverse accessoires. Dat is pas gemak!

Bevestig eenvoudig je tas of mand Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Snel en veilig tot stilstand

Een goede e-bike is niets zonder solide remsysteem. Op de Orange C7+ HMB 26" zitten hydraulische velgremmen van Magura. Deze staan bekend om hun goed te doseren remkracht, je hebt zo veel controle. Ben je een kilometervreter? Geen punt, na verloop van tijd zijn de remblokken eenvoudig te vervangen. Ook het onderhoud ervan is een simpel karwei vergeleken met andere systemen.

Snel en veilig tot stilstand Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Met gemak op en van de fiets

Met de Orange C7+ HMB 26" kies je voor een stabiel en stijf frame met een lage en brede instap. Door de kleinere 26 inch wielen staat de fiets dichter bij de grond. Een goede keuze voor de wat kleinere fietser of als je nog gemakkelijker willen op- en afstappen. Toer je rond, dan zit je lekker comfortabel en heb je goed overzicht over je omgeving en het verkeer om je heen. Dat maakt deze typische Gazelle-fiets ook nog eens ontzettend veilig.

Met gemak op en van de fiets Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Comfortabel op pad

De wegen die je fietst zijn niet altijd even egaal. Ook op zulke momenten wil je natuurlijk comfortabel kunnen blijven fietsen. Daarom is de Orange C7+ HMB 26" uitgerust met een verende voorvork en zadelpen. Deze kwaliteitsonderdelen filteren de oneffenheden zo veel mogelijk weg. Kun jij je aandacht op de weg houden.

Comfortabel op pad Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Altijd de wind mee met de Bosch Active Line Plus motor

Active Line Plus Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Bosch Smart System Active Line Plus

De Bosch Active Line Plus motor geeft een natuurlijke en geruisloze ondersteuning. Met een koppel van 50 Nm kan je bijna elk terrein aan. Of het nou vlak of heuvelachtig is, met deze motor kom je comfortabel aan op je bestemming.

Kies de accu die bij je past Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Kies de accu die bij je past

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Je kiest zelf welke accu-capaciteit bij je past: 400 of 500 Wh. De accu zit vast met een slot op je achterdrager en is met je fietssleutel makkelijk uitneembaar. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen

Ontdek welke accu bij jouw Orange past

Watt-uur
Ampères
Accu 400 Wh
400 Wh
11,1 Ah
Accu 500 Wh
500 Wh
13,4 Ah

Toon meer

Intuvia

Design ontmoet functionaliteit: De Purion 200 is de robuuste boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wil. Tijdens het rijden krijg je met een klik van de duim alle belangrijke informatie te zien en houd je beide handen aan het stuur. Door het duidelijke kleurenscherm is altijd duidelijk zichtbaar in welke ondersteuningsstand je fiets. Verbind de Purion met je smartphone en krijg toegang tot nog meer rijgegevens.

Intuvia Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Stel nu jouw e-bike samen of maak een afspraak voor een proefrit op een van onze locaties bij jou in de buurt.

Specificaties van de Orange C7+ HMB 26"

Highlights

Algemeen

Frame & vork

Wielen & banden

Schakelen & Remmen

Stuur & zadel

Verlichting

E-Bike Techniek

Service

Overig

De specificaties van iedere Gazelle worden met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen, bijvoorbeeld door schaarste, dat we een onderdeel tussentijds vervangen door een ander, minimaal gelijkwaardig, onderdeel. We hopen daarbij op je begrip.

Gazelle Orange C7+ HMB 26" E-bike low-step mallard blue

Orange C7+ HMB 26"

Stel nu jouw e-bike samen of maak een afspraak voor een proefrit op een van onze locaties bij jou in de buurt.