Vacatures bij Gazelle winkels

Vacatures bij fietsenwinkels van Gazelle

Bij Gazelle maken wij per jaar zo'n 250.000 fietsen. Fietsen zijn voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Al 125 jaar maken wij kwalitatieve, lichte en comfortabele fietsen. Bij het ontwerpen van onze fietsen denken wij altijd na over slim design en technische innovaties. Onze fietsen kunnen tegen een stootje! Wij maken fietsen waarmee je gezien mag worden. Zodat iedereen blijft fietsen!

Wil jij komen werken bij één van onze officiële Gazelle Fietsenwinkels? Bekijk hieronder de vacatures!

Ervaren Rijwielhersteller met e-bike kennis

Wij zoeken een Rijwielhersteller met ervaring in repareren van E-bikes. In het begin voor 24 uur per week met in het seizoen uitbreiding van de uren.

Woonachtig in een straal van max.25 km.

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Fietstechnicus - (fulltime of parttime)

Schietecat tweewielers is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. We verkopen zowel fietsen als scooters. In de werkplaats, die aansluitend is op de winkel, maar wel met aparte ingang, hebben we 2 werkruimtes voor fiets reparaties en 2 ruimtes voor scooter reparatie.

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Fietsmonteur / fietstechnicus m/v

Wil jij deel uit maken van ons werkplaatsteam waar jij ook je eigen verantwoordelijkheden hebt.  Het samen organiseren van de werkplaats met alle voorkomende werkzaamheden. Je hebt klantencontact tijdens het aannemen van reparaties, volgt de opdracht uit, maakt de factuur via ons geautomatiseerd voorraadsysteem en stuurt het tekst bericht als de fiets weer klaar is. Ben jij degene die goed bij ons team past, heb je interesse in deze vacature twijfel niet en reageer snel!

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Fietstechnicus - (fulltime of parttime) bij Maxstein Tweewielers Ede B.V.

Al meer dan 60 jaar is Maxstein Tweewielers in Ede een vertrouwd adres voor advies, onderhoud en aankoop van fietsen. Ruimste aanbod van Gazelle en andere A-merken fietsen.


Bekijk de vacature en solliciteer direct

Fietstechnicus bij Fiets Inn Wout van Dijk

Wij zijn per direct op zoek naar een handige en representatieve fietsmonteur annex verkoper.
Plak jij banden met je ogen dicht? Liever je handen uit de mouwen dan lui op de bank? Zie jij een uitdaging in plaats van een probleem? Dan zijn wij op zoek naar jou.
De nadruk op het aangeboden werk in de werkplaats ligt sterk op fietsen en e-bikes. Als het nodig is help je in de winkel met de verkoop van zowel de fietsen als accessoires.
Naast het repareren en rijklaar maken van fietsen ben je veel in contact met onze klanten. Daarom is het erg belangrijk dat je servicegericht bent en de klant bij jou op de eerste plaats staat.

Bekijk de vacature en solliciteer direct