Elektrische bakfietsen

Onze elektrische bakfietsen zijn veilig en comfortabel. We hebben ze ontworpen met de hulp van ouders en kinderen. Bakfiets Makki heeft een veilige hoge bak, maar met lage instap zodat je kids makkelijk zelf in en uit kunnen stappen. Je neemt makkelijk 3 kids mee! Onze bakfietsen zijn uit te breiden met handige accessoires

Makki Load Connect testen? Dat kan met onze Experience Tour. Je huurt deze bakfiets voor langere periode en kunt hem ervaren in je eigen omgeving. Lees meer over de Experience Tour.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Buitengewoon veilige kinderbakfietsen

  De robuuste Makki bakfiets vervoert met gemak drie kinderen. Dankzij de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig zitten. En de stuurblokkering houdt de bakfiets stabiel. Zo geniet iedereen van een onbezorgde fietstocht. Buitengewoon veilige moederfiets, zowel voor moeder of vader als de kinderen. 

  Onverwoestbare elektrische bakfietsen

  Onze bakfiets is super stevig en praktisch onverwoestbaar. Dat is belangrijk als je met kinderen te maken hebt. Dankzij het oversized stalen frame, brede banden en stabiele dubbele standaard stapt iedereen veilig in en uit. Met de keiharde krasbestendige laklaag hoef je niet bang te zijn voor roest.

  Een wendbare bakfiets kopen? Dat kan!

  Denk jij eraan om een elektrische bakfiets te kopen? Maak dan kennis met het innovatieve ontwerp van de Makki. Bij ons kun je bakfietsen bestellen die volledig zijn toegesneden op de eisen van het drukke stadsleven. En wat het nóg prettiger maakt: je kunt deze lichtgewicht bakfiets nu online kopen!

  Een comfortabele elektrische bakfiets voor kinderen

  Wat is er leuker dan gezellig samen op stap te gaan? Dan is het is goed om te weten dat de Makki bakfiets je kind alle veiligheid en comfort biedt. Met deze bakfiets voor kinderen kun je gerust met zijn viertjes op stap. Deze bakfiets voor kindervervoer en is uitgerust met veiligheidsriemen, zachte bekleding en de mogelijkheid om eenvoudig je Maxi-Cosi of kinderzitje te bevestigen.

  Ook voor drukke steden is deze fiets met bak voor kind de perfecte oplossing. Dankzij zijn smalle vormgeving neemt hij maar weinig ruimte in, en door zijn lichte frame geniet je van maximale wendbaarheid.

  De dames bakfiets: ook voor papa's

  Een dames bakfiets kenmerkt zich door een lage instap. Toch is dat niet alleen praktisch voor mama's! Wil je veilig kinderen kunnen vervoeren, dan is het noodzakelijk om snel op en af te kunnen stappen. Bij het ontwerp van onze elektrische bakfiets draaide alles om maximale veiligheid en wendbaarheid. Vandaar dat dit populaire model standaard wordt geleverd zonder hoge herenstang.

  Wat nog niet wil zeggen dat stoere papa's zich er niet op thuis zullen voelen. Ontdek het comfort van een lichtgewicht bakfiets voor dames én heren.

  Ontdek het gemak van een lichte bakfiets

  De lichtgewicht elektrische bakfiets Makki is speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze lichte bakfiets hoef je niet langer zwaar te trappen met een houten bak voorop. Een licht frame en een smalle bak compenseren het extra gewicht van je kinderen of bagage. 

  Bakfiets met regentent

  Het Nederlandse klimaat staat bekend om zijn regenbuien, die je elk moment kunnen overvallen. Ook bij nat weer zitten de kleintjes uiteraard graag droog. Een bakfiets met regentent is de ideale oplossing voor comfortabele ritjes naar de crèche of naar school.

  Het is verrassend eenvoudig om je bakfiets met regenkap uit te rusten. De regenkap kan optioneel bij de bakfiets besteld worden, en is zeer vriendelijk in gebruik. Voor jouw bakfiets met regenhuif kun je uiteraard terecht bij jouw Gazelle-dealer.

  Elektrische bakfiets testen?

  Kom de Gazelle Makki kinderbakfiets testen in ons Experience Center. In het Experience Center kun je het gehele testparcours afleggen met de bakfiets. Zo kun je ontdekken welke het beste bij je past. 

  Accessoires voor je elektrische bakfiets

  Bekijk alle accessoires voor je bakfiets makkelijk online. Je kunt de accessoires altijd bij jouw Gazelle fietsenwinkel bestellen wanneer je de fiets daar koopt. Heb je de elektrische bakfiets online besteld? Dan kun je tijdens het ophalen in de winkel de accessoires bij bestellen.