Elektrische fietsen voor heren

Ben je op zoek naar een elektrische herenfiets? Goed nieuws: daar hebben we er heel wat van. Voor welke e-bike je ook gaat, je kiest altijd een elektrische herenfiets met onze vertrouwde kwaliteit.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  De elektrische herenfiets: stoer en stijlvol

  De tijd dat je bij een e-bike voor heren nog vooral aan een seniorenfiets moest denken, is nu definitief voorbij. Dat bewijst de stoere e-bike van vandaag. Kies voor een snelle elektrische fiets voor sportieve avonturen, zoals een speed pedelec of trotseer de stadse jungle op een robuuste elektrische transportfiets voor heren. Al onze e-bikes van tegenwoordig voldoen volledig aan alle eisen van het moderne leven.

  Een sportieve elektrische voor heren

  Elektrische fietsen niet sportief? Dan heb je die van ons nog niet gezien. Wij hebben verschillende lichtgewicht sportieve elektrische fietsen voor mannen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Chamonix T10 HMS. Een stoere herenfiets met middenmotor die je snel verward met een normale fiets, maar die als het stoplicht op groen springt z’n ware aard laat zien. Deze elektrische herenfiets met middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden.

  Elektrische herenfiets met 28 inch wielen en 7 versnellingen

  Een elektrische fiets mag dan een motor hebben, voor de rest lijken ze veel op normale herenfietsen. Ook onze e-bikes voor heren zijn voorzien van 28 inch-wielen. Dat is het populairste formaat, waardoor je als het nodig is overal nieuwe banden kunt vinden. Wat betreft versnellingen: die kunnen ook op een e-bike goed van pas komen. Je mag dan hulp hebben, je bedwingt die brug toch net even makkelijker met versnellingen aan boord.

  Stoere elektrische herenfiets voor naar het werk

  Steeds meer mensen zien in een e-bike hét alternatief voor de auto. En dat is begrijpelijk, want zo’n elektrische commuter bike is niet alleen gezonder en schoner, maar vaak ook sneller. Geen parkeerproblemen meer, geen ellenlange files en opeens is die vervelende eenrichtingsweg gewoon weer toegankelijk voor je.

  Elektrische herenfiets kopen? Dat kan bij Gazelle online

  Overtuigd van de voordelen van een elektrisch herenfiets? Jouw fiets bestel je bij ons heel gemakkelijk online. Bekijk vanuit je luie stoel alle modellen, kies degene die bij je past en pas ‘m naar wens aan. Nadat je op de bestel knop hebt gedrukt, leveren wij jouw nieuwe fiets binnen de kortste keren af bij de door jou geselecteerde dealer. Er zijn meer dan 700 Gazelle-dealers in Nederland, dus er is er altijd eentje bij je in de buurt.