Speed pedelec

Files, parkeerproblemen of nauwe stadsstraatjes: je trotseert ze eenvoudig met een snelle e-bike: de speed pedelec, ook wel speedbikes genoemd. Speedbikes zijn elektrische fietsen die snelheden tot wel 45 km per uur kunnen bereiken. Deze snelle elektrische fiets is in dat opzicht goed vergelijkbaar met een bromfiets, maar dan wel met een belangrijk verschil: door een speedbike te kopen blijf je in beweging.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  De beste speed pedelecs van Gazelle

  Onze Gazelle Nº1 won de Speed E-bike van het jaar 2021 bij de FietsAwards 2021 (Fiets van het jaar verkiezing). Eerder vielen onze speed pedelecs ook al in de prijzen. Op 22 februari 2017 deed de Fietsersbond onderzoek naar de beste speed pedelecs. Daarbij behaalde de Gazelle CityZen Speed een mooie score. Ook de Elektrische Fietsentest 2016 van Elektrischefietsen.com rekende de snelle elektrische fiets Gazelle CityZen tot de beste speed pedelecs. CityZen Speed is in ons huidige assortiment vervangen voor de Ultimate Speed.

  Waarom kiezen voor een speed pedelec?

  De speed pedelec heeft een motor met een relatief groot vermogen. Waar een gewone e-bike meestal een vermogen heeft van 200-250 W, haalt de speed e-bike een wattage tot wel 500. Doordat een speed pedelec 45 km/u kan halen, kom je er even snel mee op je bestemming aan als met een gemiddelde brommer.

  Speed pedelec 45 km/h

  Razendsnel fietsen, zelfs tegen de wind in, dat kan met de speed pedelec! Wist je dat zo'n snelle elektrische fiets 45 km/u kan halen? Door hun hoge snelheid vallen deze e-bikes voor de wet niet meer onder de categorie fietsen, maar onder de bromfietsen. Je mag er dus alleen de weg mee op als je in het bezit bent van een brommerrijbewijs, een geldig kenteken en de bijbehorende speed pedelec verzekering.

  Speed pedelec kopen

  Een speed pedelec kopen is investeren in een duurzame toekomst. Razendsnel woon-werkverkeer, waarbij je toch volop in beweging blijft. Dat je nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats is een prettige bijkomstigheid. Reden temeer dus om zo'n snelle elektrische fiets te kopen! Voor welke prijswinnende speed pedelec kies jij?

  Benieuwd waar je op kunt letten bij de aanschaf van een snelle e-bike? Bekijk dan onze blog over speed pedelecs met alle informatie over onder andere het verzekeren van je speed pedelec en de acht belangrijke regels waarmee rekening te houden tijdens het fietsen.

  Speed pedelecs voor dames en heren

  Speciaal voor het afleggen van lange afstanden, ontwikkelden wij de Ultimate speed. Deze stoere en robuuste snelle elektrische fiets behaalt snelheden tot 45 km/h en is verkrijgbaar als speed pedelec voor dames en heren. In tegenstelling tot het herenmodel heeft deze snelle e-bike voor dames een lage instap. Dit model is uiteraard niet voorbehouden aan dames alleen: ook mannen die bij hoge snelheden zo wendbaar mogelijk willen zijn, kunnen de voorkeur geven aan een lage instap.

  De Ultimate Speed heeft een sportieve uitstraling, geïntegreerde accu en gemakkelijk te bedienen versnellingen. Zo bestijg je in no-time zelfs de hoogste bruggen en heuvels. Het extra gewicht van de motor wordt gecompenseerd door een lichtgewicht frame. De speed pedelecs kun je kopen bij onze RDW-gecertificeerde Gazelle-winkels, waar ook direct een kenteken voor je wordt aangevraagd.

  Wil je jouw nieuwe speed pedelec eerst komen testen?

  Onze speed pedelecs kun je testen in onze Experience Centers. Je kunt hier zonder afspraak binnenlopen of van tevoren een Fietsadvies afspraak maken. Dan staat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen over de Speed pedelec te beantwoorden. In één oogopslag zien of de fiets van jouw voorkeur op voorraad is? Bekijk dan onze pagina met fietsen die direct leverbaar zijn.