Transportfietsen van Gazelle

Met onze transportfietsen met stoere brede banden, strak design en unieke voordrager kom je zowel goed voor de dag als praktisch uit de voeten. Met deze trendy fietsen met een handige krat of tas voorop fiets je in stijl door de stad.

Het robuuste frame geeft je transportfiets een krachtige uitstraling en zorgen voor comfortabel rijgedrag. De fiets blijft altijd stabiel staan dankzij de stevige dubbele standaard en handige stuurblokkering. Kies de transportfiets die bij je past en laat zien wie jij bent.

Praktische, sterke transportfiets van Gazelle met een modern design!

Toon filter
Filters Wis filter
Model
Prijs
Elektrisch
Versnellingen
Gewicht
Type uitvoering

Geen modellen gevonden {{ totalAmountOfItems }} modellen gevonden (van {{ totalAmountWithoutFiler }}) Wis filter

Nieuw: Lease je fiets

Zorgeloos fietsen voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Lees er alles over

Waarom is de transportfiets van Gazelle een populaire fiets?

De transportfietsen van Gazelle staan bekend om hun robuuste design en praktische kenmerken. De fietsen zijn voorzien van een stevige voordrager, waarmee je eenvoudig je boodschappentas of schooltas vervoert. De voordrager is ook geschikt voor de montage van een krat of mand. Met een robuust krat of fleurige mand geef je een eigen stijl aan jouw transportfiets.

Door een dubbel standaard en stuurblokkering is de transportfiets eenvoudig te parkeren, zonder dat de fiets omvalt. Het robuuste uiterlijk zie je terug in de brede banden. Een aantal heren transportfietsen is voorzien van een dubbele buis in het frame. De dames transportfiets heeft in uiterlijk overeenkomsten met een omafiets, waaronder de lage instap. Daarnaast is de terugtraprem op een aantal transportfietsen terug te vinden.

Transportfietsen van Gazelle zijn ook verkrijgbaar als elektrische transportfiets. Door het robuuste ontwerp van de fiets en het frame valt de elektrische ondersteuning op het eerste gezicht niet op. 

De transportfiets van Gazelle combineert stevigheid en betrouwbaarheid met een robuust design!