Transportfietsen

Met onze lichte transportfietsen met stoere brede banden, strak design en unieke voordrager kom je zowel goed voor de dag als praktisch uit de voeten. Met deze trendy fietsen met een handige krat of tas voorop fiets je in stijl door de stad. De fiets blijft altijd staan dankzij de stevige dubbele standaard en handige stuurblokkering. Het robuuste en stevige frame maken de transportfiets geschikt voor vervoer van bijvoorbeeld je (boodschappen)tas of schooltas. 

Onze transportfietsen eerst testen? Kom naar ons Experience Center en test ze allemaal. Maak een afspraak.

Waarom is de transportfiets van Gazelle een populaire fiets?

Onze transportfietsen staan bekend om hun robuuste design en praktische kenmerken. De fietsen zijn voorzien van een stevige voordrager, waarmee je eenvoudig je boodschappentas of schooltas vervoert. De voordrager is ook geschikt voor de montage van een krat of mand. Met een robuust krat of fleurige mand geef je een eigen stijl aan jouw transportfiets.

Door een dubbel standaard en stuurblokkering is de transportfiets eenvoudig te parkeren, zonder dat de fiets omvalt. Het robuuste uiterlijk zie je terug in de brede banden. Een aantal heren transportfietsen is voorzien van een dubbele buis in het frame. De dames transportfiets heeft in uiterlijk overeenkomsten met een omafiets, waaronder de lage instap. Daarnaast is de terugtraprem op een aantal transportfietsen terug te vinden.

De beste transportfietsen zijn ook verkrijgbaar als elektrische transportfiets. Door het robuuste ontwerp van de fiets en het frame valt de elektrische ondersteuning op het eerste gezicht niet op.

Snel en eenvoudig een transportfiets kopen

Ben jij op zoek naar een lichte fiets met brede banden, een handig rekje als voordrager en een uniek design? Koop dan nu jouw favoriete transportfiets online. Bij ons kun je een stevige transport fiets kopen waarmee je straks in stijl door de stad fietst. Of je nu een damestransportfiets wilt kopen of een herenmodel zoekt, bij ons vind je de fiets die bij je past.

Voordrager fiets

Een fiets met bagagedrager is niet alleen praktisch, maar ook een echt stijl statement. Zo herinnert de bakkersfiets aan vervlogen tijden, toen het versgebakken brood nog aan de deur werd afgeleverd. Heb jij een romantische inslag? Kies dan voor een fiets met mand op de voordrager, die je eventueel met bloemen kunt versieren. Zo creëer je een echte bohemian look.

Handig en stijlvol op stap gaan met de kinderen doe je met de mamafiets met mand. Deze stevige fiets transporter met mand biedt niet alleen plaats aan twee kinderzitjes, maar ook aan je boodschappen en dagelijkse benodigdheden. 

Lichtgewicht transportfiets

Altijd gedacht dat een robuuste fiets zwaar moest zijn? Onze lichte transporter bike PuurNL bewijst het tegendeel. Deze aluminium transportfiets is uitgerust met een lichtgewicht frame en vederlichte onderdelen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele fietservaring, maar ook voor extra snelheid en wendbaarheid. Smalle steegjes, drukke stadsstraten of krappe bergingen zijn geen probleem meer. Met deze sportieve transportfiets kun je moeiteloos alle kanten op!

Transportfiets met versnellingen

Je dagelijkse fietstochten worden nog comfortabeler met de juiste versnellingen. Kies bijvoorbeeld voor een dames- of heren transport fiets met 7 of 3 versnellingen. Ook met de verschillende lichaamslengtes is rekening gehouden. Zo zijn veel modellen leverbaar als transportfiets 26 of 28 inch met versnellingen. Moet je vaak de brug op, rijd je regelmatig ondergrondse fietsenstallingen in of fiets je graag door heuvelachtige gebieden? Met een transportfiets met handrem en versnellingen maak je het jezelf zo gemakkelijk, veilig en comfortabel mogelijk. 

Transportfiets 26 inch of 28 inch?

Elke transportfiets voor volwassenen heeft een wielmaat van 28 inch.De transportfiets van jouw voorkeur is natuurlijk mooi en stevig, maar moet ook de juiste maat hebben. De framemaat van een transportfiets wordt uitgedrukt in centimeters. En de ideale framemaat kan jij zelf berekenen.

Bepaal je framemaat
De transportfietsen voor dames en heren zijn beschikbaar in de volgende framematen:

Lichaamslengte framemaat:
kleiner dan 1,60 m 46
1,60 - 1,70 m 49
1,70 - 1,85 m 54
groter dan 1,85 m 59

Zijn er voor jouw lichaamslengte twee framematen beschikbaar? Kies dan voor de transportfiets met de grotere framemaat. Of laat je framemaat berekenen bij één van onze winkels of ons Experience Center.