Witte elektrische fietsen

Met een moderne uitstraling zijn de witte elektrische fietsen van Gazelle een stijlvolle keuze. Deze frisse kleur is niet alleen elegant, maar ook veelzijdig, dus voor iedereen een goede keuze!

Gazelle heeft een uitgebreid aanbod aan witte elektrische fietsen, inclusief elektrische trekkingfietsen en elektrische stadsfietsen. Zoek je een witte e-bike waarmee je met gemak en comfort boodschappen kan doen? Dan is de Chamonix C5 HMS iets voor jou. Wil je lange sportieve tochten maken in stijl? Kies dan voor de Ultimate T10 HMB, een elektrische fiets die perfect is voor heuvels en vlak terrein.

Welke witte elektrische fiets past bij mij?

Gazelle heeft een elektrische fiets voor elke gelegenheid. Zo is de elektrische stadsfiets bijvoorbeeld een perfecte keuze voor alles in de binnenstad. Dit type focust op gemak en is een goed alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. De elektrische trekkingfiets van Gazelle is een type e-bike dat perfect geschikt is voor sportief gebruik, dagelijks of op vakantie. Door het lichte gewicht en vele versnellingen zijn deze e-bike modellen super geschikt voor off road.

Verliefd op het idee van een witte elektrische fiets, maar nog wel hulp nodig bij het uitzoeken? Maak dan gebruik van onze fiets keuzehulp. Dit is een snelle en makkelijke manier om de perfecte e-bike voor jou te vinden. Voor een persoonlijk advies en een testrit, kom dan langs bij een van onze Gazelle E-bike Testcenters of fietsenwinkels. Hier helpen onze fietsexperts je graag verder bij het zoeken naar de juiste fiets.

Welke motor moet ik kiezen?

De elektrische fietsen van Gazelle komen allemaal met een motor die je een zetje in de rug geeft tijdens het fietsen. Sensoren in de fiets meten hoe hard je trapt en sturen de motor aan met energie uit de accu. Zo levert de motor altijd precies genoeg kracht voor een comfortabele rit. De motoren zijn er in verschillende soorten en merken, allemaal met hun eigen voordelen. Zo is de Bosch middenmotor betrouwbaar en comfortabel, mede dankzij de ligging van de motor. De Shimano Steps middenmotor is een ‘slimme e-bike motor’, omdat deze automatisch terugschakelt als je stopt met fietsen.

Als je een motor hebt gekozen die het beste bij je past kan je gaan nadenken over andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan de maat van het frame en de accu. Daarnaast kan je de fiets nog uitrusten met verschillende remmen, displays en versnellingen. Hulp nodig met kiezen? Kom dan gerust langs bij een van onze E-bike Testcenters of Gazelle winkels voor advies van onze experts en een testrit.