Jouw perfecte e-bike

Gazelle heeft een ruim assortiment aan e-bikes. Dus wat voor fietser je ook bent, er is altijd een e-bike die bij je past. Bekijk ze allemaal en vind jouw perfecte e-bike.  

Je blijft fietsen

We stappen steeds minder in en steeds vaker op. Omdat het makkelijker is en leuker én omdat de wereld er een beetje mooier van wordt. 

Daarom maakt Gazelle voor jou de perfecte e-bike. Dus wat voor een fietser je ook bent. Wij zorgen dat je altijd vooruit kunt.


Voor de slimme fietser

Bij Gazelle doen we er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger te maken. We maken ons hard voor veiligheid en slimme anti-diefstal oplossingen.

We maken e-bikes die 30 minuten doen over een spitsuur, maar ook comfortabele modellen waarmee je een gat in de dag kunt fietsen. Zodat jij blijft fietsen!

Meer over Gazelle Connect

Experience Centers

Kom langs in een van de Experience Centers om al onze (elektrische) fietsen te testen. Je kunt er terecht voor inspitatie en deskunig advies van onze Gazelle-adviseurs, zo weet je precies welke fiets bij jou past. 

Bezoek ons Experience Center in Amersfoort om alle fietsen bij elkaar te zien; test daar e-bikes én gewone fietsen. In onze e-bike Experience Centers in GroningenWaalwijkNijmegen en Den Haag test je al onze elektrische fietsen.

Bekijk onze Experience Centers