Gazelle N°1

Uitgesproken Gazelle

Kies je voor de N°1 Speed Pedelec, dan kies je voor een uitgesproken design; een geavanceerd frame met strakke lijnen. Voor een uitgesproken rijervaring; snelheid én controle. En voor uitgesproken perfectie; ultieme integratie van de beste onderdelen. Onze awardwinning N°1 heeft alles wat je van Gazelle verwacht; kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Opvallend design
  • Uitmuntende rijervaring
  • De beste onderdelen

Opvallend design

Met de Nº1 steel jij de show op de weg! Het unieke design zorgt voor een spannend lijnenspel. En de volledige integratie van de kabels en accu kenmerken de perfecte afwerking van de Nº1.

Uitmuntende rijervaring

Het extra brede stuur met ergonomische handvatten zorgt voor comfort en perfecte controle in iedere bocht. En de 62mm brede banden zorgen voor grip op iedere ondergrond. Onmisbaar bij hoge snelheden, zijn de krachtige en goed te doseren schijfremmen. Op de Nº1 schakel je traploos en automatisch, je wilt nooit meer zonder. In het donker op pad? Geen probleem met de krachtige koplamp van maar liefst 230 lux.

De beste onderdelen

De N°1 is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals de traploze en automatische versnellingsnaaf van Enviolo, navigatie op het Bosch Kiox Display en een beltdrive. Met de Gazelle Connect App beveilig je jouw Nº1 met GPS protectie. Je gaat vol vertrouwen op weg met de 85 Nm die de Bosch Performance Line Speed motor je biedt.

Alle N°1 fietsen

Bekijk alle N°1 fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes