Gazelle Marco Polo

Perfectie tot in detail

Een avontuurlijke uitstraling en perfectie tot in detail. Met focus op onbezorgd fietsplezier, dat is waar de hand gemaakte Marco Polo voor staat. De ideale fiets voor recreatieve dagtochten of dagelijkse rit naar je werk.

  • Styling
  • Hoogwaardige afwerking
  • Wendbaar

Styling

De combinatie van de solid kleuren en accenten zorgen voor een moderne en minimalistische styling. Ook zijn alle lasnaden glad afgewerkt waardoor het frame een strakke look krijgt. Een subtiele styling zodat niets afleidt van waar deze fiets voor bedoeld is: onbezorgd fietsplezier.

Hoogwaardige afwerking

Hoogwaardige afwerking staat centraal bij de Marco Polo, daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame onderdelen met een hoge kwaliteit. Zo is de Marco Polo afgewerkt met hoogwaardige Shimano onderdelen, ergon grips en is de Marco Polo Urban voorzien van een Gates CDX beltdrive.

Wendbaar

Met het hoogwaardige en stabiele aluminium frame geniet je altijd van een perfecte rijervaring. De sportieve banden zorgen ervoor dat je nog sneller op snelheid komt en je soepel kan manoeuvreren door het drukke stadsverkeer.

Configureer jouw eigen Marco Polo

Stel je fiets samen

Stel je eigen Marco Polo stadsfiets samen. Kies uit verschillende kleuren en onderdelen. Bestel eenvoudig online en ontvang 1 jaar gratis pechhulp van FietsNED.

Configureer je fiets

Alle Marco Polo fietsen

Bekijk alle Marco Polo fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes