Waarom kies je een Gazelle-fiets?

Wij maken al sinds 1892 fietsen. Omdat we geloven dat meer kilometers op de fiets onze wereld mooier maakt. Daarom doen we er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger te maken. Door fietsen te maken waarbij aan alles is gedacht. Zodat niets je tegenhoudt om vaker voor de fiets te kiezen. 

We maken fietsen leuker

Niets rijdt leuker

We doen er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger te maken. We maken ons hard voor slimme innovaties, zoals anti-diefstal oplossingen.

We maken fietsen met oog voor design, waar je op gezien wilt worden én waarmee je samen de wereld ontdekt.

Bekijk onze fietsen

Fietsen die 30 minuten doen over spitsuur

Niets rijdt sneller

We maken elektrische fietsen die 30 minuten doen over een spitsuur. En speed pedelecs die je nóg sneller brengen waar je wilt zijn. Hoe makkelijker en sneller je dat afgaat, hoe vaker je voor de fiets kiest. Beter voor de wereld én voor jezelf.

Bekijk onze Speed bikes

Fietsen maakt de wereld mooier

We stappen steeds minder in. In de auto, in het OV. En we stappen steeds vaker op. Op de fiets, elektrische fiets of speed pedelec. Omdat het makkelijker én leuker is. En omdat de wereld er een beetje mooier van wordt. Daarom denken we aan ieder detail. We sluiten geen compromissen als het aankomt op kwaliteit, veiligheid en comfort.

Ervaar Gazelle
Fietsen maakt de wereld mooier