Sportieve e-bikes

Gazelle heeft jouw perfecte fiets. Kijk je naar sportieve elektrische fietsen? Hij zit er tussen. Deze fietsen zijn licht en snel. Ze zorgen voor een sportieve uitstraling dankzij een actieve zithouding. Kies je fiets en betaal op jouw manier. In één keer of in etappes.

Direct kopen

Koop een nieuwe Gazelle eenvoudig online en haal hem op bij de Gazelle-winkel om de hoek. Je hebt keuze uit het hele assortiment en bent direct eigenaar. En dankzij de service van Gazelle, wordt de fiets op jouw wensen afgesteld door de Gazelle-specialist.

Let op geld lenen kost geld

Per maand betalen

Wel een nieuwe Gazelle en liever per maand betalen? Met financieren & Gazelle lease fiets je een gloednieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Dit is een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer moet betalen. Kies je ervoor om je nieuwe Gazelle te financieren? Dan ben je direct eigenaar van je nieuwe fiets. Heb je liever geen omkijken naar je Gazelle? Kies dan voor Gazelle Lease. Je wordt dan volledig ontzorgd, want reparatie, onderhoud, service, verzekering en pechhulp krijg je erbij. 

1 jaar gratis Pechhulp

Exclusief bij online aanschaf van een Gazelle

10 jaar garantie

Altijd 10 jaar garantie op het frame

Ruim 1000 servicepunten

Altijd een Gazelle-winkel bij jou in de buurt.