Elektrische fietsen

Gazelle geeft je zin in fietsen!

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken bij een van onze dealers of bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort! 

Met gemak elke dag 10 kilometer naar het werk en terug? Of fluitend de heuvel op? Met een elektrische fiets van Gazelle trapt u elke afstand moeiteloos weg!

Voor elk wat wils
Het mooie van een Gazelle elektrische fiets is dat u niet ziet dat het een elektrische fiets is. De accu is namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving is in de voornaaf verwerkt.

 BEKIJK ONZE ELEKTRISCHE FIETSEN

WAAROM GAZELLE?
Zet de standaard sinds 1892
LICHT FIETSEN

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange tochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle steeds lichtere fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Zo hoef je bij de Orange CX Hybrid M niet eens meer te schakelen. Automatisch zit u in de juiste versnelling. 

SLIM DESIGN

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai gei╠łntegreerde verlichting, winnen onze innovatieve fietsen regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van onze modellen terug. 

ROBUUSTE KWALITEIT

Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat 5 jaar en op andere onderdelen 2 jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en in iedere kleur keihard en krasbestendig. Voor uw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons test- laboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. Meer weten? Kijk op gazelle.nl/testlab.Waar moet u op letten?

Welke elektrische fiets geschikt is voor u is afhankelijk van een aantal factoren:

    1. Gebruik: Vooral waarvoor u de fiets gaat gebruiken is een belangrijk uitgangspunt bij uw keuze. Een fiets voor woon-werkverkeer vereist hele andere kenmerken dan een elektrische fiets voor recreatief gebruik.
    2. Motor: Stelt u het op prijs als de motor erg stil is, geen weerstand biedt wanneer er wordt gefietst zonder ondersteuning en hoeveel kracht moet hij leveren?
    3. Prijs: Elke motor, accu of display heeft zijn eigen prijs, ook de overige specificaties van de fiets hebben hier uiteraard invloed op. 


In de collectie kunt u op basis van deze eigenschappen filteren zodat u de juiste fiets kunt vinden.

De innovatieve elektrische fietsen van Gazelle geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft. Bij Gazelle vindt u zeker wat u zoekt, of u nu op zoek bent naar:

* Optimaal rendement tijdens tochten door een vlak landschap óf;

* Een extra krachtige motor nodig heeft voor heuvelachtig terrein.

Bovendien hebben de uitneembare Lithium-Ion accu’s een  actieradius die oploopt tot wel 265 km (accu platina). Zo houdt u gegarandeerd altijd energie over!

Meest verkochte e-bike van Nederland
Niet voor niets slepen de Gazelle elektrische fietsen al jaren prijs na prijs in de wacht:
* 2009: Chamonix Pure Innergy bekroond tot Fiets van het Jaar en Testwinnaar bij het AD.
* 2011: Orange Pure Innergy meest verkochte elektrische fiets van Nederland en genomineerd tot E-bike van het Jaar! 
* 2012: Orange Plus Innergy meest verkochte elektrische fiets van Nederland.

Vind uw ideale elektrische Gazelle fiets