• Onbezorgd: altijd beide voeten aan de grond
  • Verende zadelpen en voorvork vangen oneffenheden op
  • Gelzadel en ergonomische handvatten stel je op jouw postuur in
  • De moderne look versterkt je zelfvertrouwen
  • Lage instap 39 cm

Ami C8 HMS

Overzicht

Ontdek de Ami C8 HMS

De Ami is als de goede vriend: staat altijd voor je klaar. Op deze alleskunner voel jij je zeker en veilig op de weg. Tijd om weer samen op avontuur te gaan!

Video: Bekijk de fiets in actie

image

Shimano Steps middenmotor

De krachtige Shimano Steps middenmotor zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt en dat je nog meer energie krijgt. Met onze e-bikes met Shimano Steps kom je relaxt en fris aan op je bestemming. Met een koppel van 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. Met walk assist tot 6 km/u. De accu is geïntegreerd in de bagagedrager. Meer informatie over de Shimano Steps middenmotor.

image

Extra comfort door de lage instap

Je kunt altijd met beide voeten bij de grond. De fiets heeft 26 inch banden en een lage instap (39 cm), dit geeft je een zeker gevoel met op- en afstappen. Je fietst altijd gemakkelijk weg, in welke situatie je ook bevindt.

image

Optimaal comfort

Optimaal comfort door de rechtop zitpositie. De stuurpen en de zadelpen kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Daarnaast heeft de fiets ergonomische handvatten en een gel zadel voor nog meer comfort. 

image

Velgrem of V-brake

Bij dit type handrem, ook wel V-brake genoemd, worden tijdens het remmen rubberachtige blokjes tegen de velg gedrukt. Dit zorgt voor een krachtig remeffect.  Deze fiets heeft hydraulische velgremmen. Dit betekent dat de remblokjes met behulp van oliedruk op de velg worden gedrukt.

Shimano Steps

Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano Steps middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle Hybride met een Steps middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige Shimano Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Bij een Gazelle elektrische fiets met Steps middenmotor heb je keuze uit twee verschillende accu's: goud en platina. Bij een e-bike met Shimano Steps krijg je standaard een gouden accu. 

Goud (inclusief)

Welke accu past bij jou?

Goud
  • 418 Wh
  • Elektrisch fietsen tot 125 km
Platina
  • 500 Wh
  • Elektrisch fietsen tot 145 km

Accu specificaties

Accu
Aantal wattuur
Ampères
Actieradius Eco
Actieradius Normaal
Actieradius High
Meerprijs (excl. recyclingsbijdrage)
Goud
418 Wh
11,6 Ah
125 km
85 km
60 km
Incl. bij fietsprijs
Platina
500 Wh
13,9 Ah
145 km
100 km
70 km
€ 200,00

Specificaties

Kleur

Framemodel

Gewicht in kg

21.9 kgs

Framemaat

45 51 57

Algemeen

Frame omschrijving Stabiel lichtgewicht aluminium frame met 68° balhoofdhoek en 70° zadelbuishoek voor een rechtop houding en veilig en comfortabel stuurgedrag. Uitgevoerd met een zeer ruime instap Luxe niveau ***** Frame materiaal aluminium Gewicht in kg 21,9 Beschikbare kleuren van de fiets meteor grey, jeans Voorvork materiaal aluminium Voorvork vering binnenbalhoofd Stuur omschrijving aluminium, recht Zadel omschrijving Selle Royal Look-In Kettingkast model Kunststof Velgen Ryde X-plorer 26" Slot omschrijving ART ** gecertificeerd

E-Bike Techniek

Motor type Shimano STEPS E6000 (50Nm) Motor koppel 50 Nm Accu type Li-ion Display model Shimano Steps LCD midden Max. snelheid (km/u) 25 km/h Sensor e-bike rotatiesensor, snelheidssensor, trapkrachtsensor Accu locatie geïntegreerd in drager Aantal ondersteuningsniveaus 3 Motor locatie midden Ebike systeem Shimano STEPS

Schakelen & Remmen

Versnellingen 8 Voorrem v-brake met hydraulische bediening, velgrem met hydraulische bediening Achterrem v-brake met hydraulische bediening, velgrem met hydraulische bediening Type versnelling naaf
Vergelijk fietsen