Gazelle Ami

Brengt je overal

De Ami is als een goede vriend: staat altijd voor je klaar en brengt je overal. Op deze alleskunner voel jij je zeker en veilig op de weg. Tijd om (weer) samen op avontuur te gaan! Bang voor fietsen door druk verkeer? Bang niet met je voeten bij de weg te kunnen? Opstappen eng? Niet met de Ami! Welke reden je ook hebt om wat onzeker in het verkeer te zijn, met de Ami hoeft het niet meer. Doordat je altijd met je voeten bij de grond kunt, voel je je zeker op de fiets en fiets je gemakkelijk weg in elke situatie.

Veilig

Je kunt altijd met beide voeten bij de grond. De fiets heeft 26 inch banden en een lage instap, dit geeft je een zeker gevoel met op- en afstappen. Je fietst altijd gemakkelijk weg, in welke situatie je ook bevindt.

Ami
Ami
Ami

Design

De Ami is zo vormgegeven dat jij je stabiel en zeker op de fiets voelt, maar ziet er daarnaast ook nog goed en modern uit! De fiets heeft een licht gewicht en de Shimano Steps middenmotor zorgt voor een stabiele wegligging.

Ami
Ami

Vrijheid

De Ami geeft je een gevoel van vrijheid. Hij staat altijd voor je klaar en brengt je daar waar je naartoe wilt. Beweeg je vrij in het (drukke) verkeer en manoeuvreer je gemakkelijk overal doorheen.

Comfortabel

Dankzij de rechte zithouding en het ergonomische frame zorgen ervoor dat je comfortabel zit. Dankzij de verstelbare stuur- en zadelpen zet je de fiets geheel naar je eigen wensen. Met ergonomische handvatten en een gelzadel.

Ami